preloader
Інтернет без електрики. Як це працює

Інтернет без електрики. Як це працює

Через щоденні відключення електроенергії наше життя змінило – багатьом важко: потрібно постійно думати, де знайти зв’язок та світло, щоб працювати, і де зарядити свої пристрої. Завдяки можливостям оптико-волоконної мережі, наша компанія надає послуги зв'язку навіть при відсутності електропостачання. Але як бути якщо в оселі зникло світло? Розглянемо для Вас декілька варіантів.

1. Генератори та автономні електростанції

Електричний генератор — пристрій, призначений для перетворення енергії механічного руху на енергію електричного струму, здебільшого з використанням принципу електромагнітної індукції. Електричний генератор є електричною машиною з дією, протилежною роботі електродвигуна. Дане рішення сьогодні нажаль є досить догорим та не кожна родина може собі дозволити придбати таку річ. За звичай має вихід у вигляді розетки на 220В.

2. Інвертор напруги та аккумулятор

Інвертор , це перетворювач постійного струму на змінний однофазний або багатофазний струм, силовий генератор змінного струму.

Зазвичай являє собою генератор періодичної напруги, за формою здебільшого наближеної до синусоїди, або дискретного сигналу. Інвертори напруги можуть застосовуватися як окремий пристрій, або входити до складу джерел і систем безперервного живлення пристроїв, електричною енергією змінного струму. Підєднується до аккумулятора та за звичай має вихід у вигляді звичайної розетки на 220В.

3. PowerBank та кабелі живлення

Перш ніж підключати роутер до повербанка, потрібно дізнатись скільки саме вольт потрібно для роботи роутера та оптичного терміналу. Це написано на самому пристрої. Багато Wi-Fi роутерів та Оптичних терміналів працюють від 9 або 12 Вт. Якщо виникають складності - наша технічна підримка завжди готова Вам допомогти! За звичай коштують не догоро. Потрібно зауважити що заживити потрібно як оптичний термінал так і Wi-Fi роутер. Час роботи пристроїв залежить від потужності Вашого повербанка. Вартість перехідника - від 200грн, Вартість Повербанку - від 900 грн. Таким чином мінімальний набір для мережі НВП Сіненергія Вам обійдеться від 1300 грн - що є на сьогодні найдешевшим та найбезпечнішим рішенням.

Приклад кабеля живлення (Перехідник USB на DC)

 

4. Інтернет - PowerBank

Інтернет-Повербанк має ідеальний захист від перезаряду, перерозряду, перевантаження по струму та короткого замикання, він збереже ваші пристрої, що підключені до нього.  

До пристрою потрібно підключити свій Wi-Fi роутер, а якщо у вас нова технологія "оптоволокно у квартиру", то потрібно під'єднати до інтернет-повербанку і оптичний перетворювач (Медіаконвертер або оптичний термінал ONU).

У разі зникнення світла у вашій оселі, він автоматично переходить на роботу від внутрішнього аккумулятора, ваш Інтернет Wi-Fi роутер буде працювати. Не відбудеться навіть короткого переривання з'язку. Він дійсно мультифункціональний. До нього можна також під'єднати і вашу камеру відеонагляду у порт POe та вона також буде працювати у разі зникнення електроенергії. В наш час це дуже важливо. Пристрій також має USB порт, тому ви можете і телефон зарядити, коли пропало світло.  Станом на сьогодні існує декілька моделів даних приладів, їх вартість залежить від потужності. Середня вартість такого приладу від 2000 грн.

Приклад Інтернет-повербанку

Ми розглянули для Вас декілька варіантів альтернативного живлення для того щоб Ви змогли в будь яких умовах залишатись на з'вязку. Наша рекомендація - 3-й варіант, використання кабелів DC разом з Павербанком, оскільки це найдешевше та найбезпечніше рішення. Нагадуємо, якщо виникли питання - наша Технічна підтримка зажди готова проконсультувати Вас. 

Залишайтесь на зв'язку разом НВП СІНЕНЕРГІЯ !
Разом до Перемоги!

  • Новини 16.01.2023 1268
  • Поширити :
EuroSeasons
Orange Finnance
BlueBerry
ICT ЗАХІД
ТУП Україна